Heppie-de-peppie-workshop

Gun je je kind meer zelfvertrouwen?

Zou je willen dat je kind meer zicht krijgt op zijn/haar mooie kanten?

Gun je je kind een middag vol plezier en positiviteit?

Dan is de ‘Heppie-de-peppie-workshop’ iets voor jouw kind!

Tijdens de heppie-de-peppie-workshops gaan we middels spel en creatieve werkvormen, werken aan het vormen van een positief zelfbeeld, ontspanning en een positieve mindset. Een middag waarop je kind spelend een hoop moois over zichzelf, over anderen en de wereld om zich heen ontdekt. Er zal een boost worden gegeven aan ieders zelfvertrouwen. We gaan op zoek naar klein geluk en dat in een gezellige groep! Na deze workshop gaat je kind met nieuwen inzichten én een zelfgemaakte creatie naar huis.

 

Een creatieve, ervaringsgerichte, speelse workshop, waarbij je kind stiekem werkt aan het vergroten van het zelfvertrouwen!

 

Wie? Kinderen van 7 tot 12 jaar

Wat? Werken aan zelfvertrouwen, kwaliteiten ontdekken en samen plezier maken.

Waar? Pinkelbergen 18 in Best

Wanneer? Op aanvraag. Vorm een groepje van min. 4 en max. 6 kinderen en dan plannen we een workshop. (Kom je niet tot dit aantal kinderen of heb je juist een grotere groep, neem even contact met me op dan kijken we naar de mogelijkheden.)

Kosten: 20 euro p.p. (incl. drinken en iets lekkers en alle materialen)

 

Thema aanbod

Thema: Zelfvertrouwen Je kind kan kracht en vertrouwen ervaren, doordat het weet van start als je kind weet waar het goed in bent. Weet jouw kind al wat zijn/haar kwaliteiten zijn? Weet jou kind wat het kan doen om stevig in zijn schoenen te staan? Zodat je kind zich van binnen krachtiger voelt en dit naar buiten uitstraalt. Dat is waar we in deze workshop aandacht aan besteden. We maken een schilderij waarop krachtige spreuken staan die je kind gaan helpen. Je leert oefeningen die je helpen om je krachtiger te voelen.

 Thema: Op expeditie leer je jezelf kennen!

Je luistert naar een ontspannen verhaal. Je ontwerpt je eigen schateiland. Alles is gericht op het uiten van jezelf en het leren kennen van jezelf. Wat wil je nog leren? Waar ben je goed in? Wat laat je los? Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je schatkaart mee naar huis.

 Thema: Ontspannen aftellen naar Sinterklaas!

De sint is weer in het land, dat zorgt voor veel gezelligheid én spanningen. Hoe vind je de rust in deze onrustige tijd? We ontdekken dat ons lichaam kan vertellen hoe we ons voelen. Je leert je lichaamsseintjes kennen en gaat deze tekenen. We doen ontspanningsoefeningen in sint sfeer. Iedereen maakt een sinterklaas aftelkalender met ontspanningsopdrachtjes om thuis te kunnen ontspannen.

 Thema: Trots terugkijken

Het einde van het jaar is in zicht, tijd om terug te kijken. Door terug te kijken op de positieve moment versterken we ons zelfvertrouwen. Wat zijn de mooie momenten van dit jaar? Wat heb je bereikt dit jaar? Waar ben je trots op? Waar ben jij dankbaar voor?  We maken een herinneringen-pot waarin jij volgend jaar al je mooie momentjes in kan bewaren. En maken een kaart met lieve woorden voor onszelf of voor een ander.

 

Doe je mee? Dan maken we er samen een leerzame maar vooral gezellige middag van!

Meld je aan via ilse@heppie-kindercoaching.nl of 06-10506779

 

Reacties van ouders

 

‘Je hebt onze dochter extra tools gegeven voor haar zelfvertrouwen.’

‘Mijn dochter voelt zich bij Ilse erg op haar gemak.’

Wat een waardevolle lessen! Ik laat mijn kinderen graag vaker meedoen.’

‘Mijn dochter was lol enthousiast. Haar krachtstok staat op haar slaapkamer en doet ze nooit meer weg, zegt ze.’