Voorvertoning in nieuwe tab

Praktische en inspirerende workshops voor ouders

Zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind? Je kind huilt, schreeuwt en schopt van boosheid. Vanuit angst durft je kind niet te doen wat het eigenlijk graag zou willen. Je kind heeft met regelmaat intens verdriet. Wat je ook doet, het lijkt niet te werken. Hoe kan je hier nou het beste op reageren?

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Jouw kind heeft jou nodig!

 

Help, mijn kind reageert zo heftig!

Introductie workshop

SOS kinderen en emoties

Tijdens deze interactieve en inspirerende workshop van 1,5 uur maak je kennis met de wereld van emoties. Je leert welke emoties er zijn, waarom ze belangrijk zijn, wat kinderen hierin te leren hebben en hoe jij je kind daarbij kunt helpen.

 

Meer rust en gezelligheid in huis.

3-delige workshop

SOS kinderen en emoties

Tijdens 3 praktische bijeenkomsten leer je omgaan met én reageren op emoties van kinderen. Je leert verder kijken dan het (vaak ongewenste) gedrag van je kind en ziet wat de onderliggende emotie je wil vertellen. Door je kind te helpen deze emotie op een meer gewenste manier te uiten versterk je het zelfbewustzijn en kan je kind zich vol zelfvertrouwen ontwikkelen. Hierdoor zal er ook meer rust en gezelligheid in huis ontstaan.

 

Inclusief een gratis exemplaar van  ‘De gids over emoties bij kids’ van Susan van Asten.

 

“Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en hebben jou daarbij nodig.”